Allainz Logo

Equip

Idea original, guió i producció: Martí Terés

Direcció, muntatge i postproducció: Miquel Casals

Direcció de fotografia: Quim Güell

Ajudant de càmera: Clàudia Rodríguez

Gaffer: Arnau Sabata

Elèctric: Marc Font

Tècnic de so i postproducció: Edu Baztan

Making of: Martí Colomer

Urban sketcher: David Pradas

Col·laboracions: Claudi Puchades, Manel Mesquita i Gemma Clarissó

 

Martí Terés

Girona. Llicenciat en psicologia, postgrau de publicitat i màster en societat de la informació. Treballa en el camp de la comunicació corporativa per a empreses i institucions des de fa 15 anys. Des de fa 7 anys coordina el projecte de www.sies.tv, una televisió cultural per internet on s’encarrega d’entrevistar artistes, músics, escriptors, actors i altres protagonistes de l’escena cultural catalana. L’experiència en aquest camp, la inquietud per superar el format d’entrevista i poder desenvolupar un projecte més personal que aprofundeixi en un dels temes que l’interessen, com és l’art i el seu significat, el porten a desenvolupar aquest projecte de curtmetratge documental.

 

Miquel Casals

Girona. Graduat en Realització Audiovisual i Multimèdia per la Universitat de Girona. Treballa com a dissenyador web i realitzador multimèdia a Iglésies Associats i editor de www.sies.tv, una televisió cultural per internet. També és il·lustrador i dibuixant. De 2007 a 2010 va portar a terme 20pocos, una sèrie de tires còmiques publicada a Internet i actualment treballa en el projecte Vostok. Tots dos treballs han estat nominats pel Salón Internacional del Tebeo de Madrid com a Millor Còmic en línia, els anys 2010, 2011, 2012 i 2013, respectivament. Com a realitzador ha produït diverses feines per a Massimo Dutti, el festival de música independent popArb, els premis Enderrock o per als antics Teatre de Guerrilla, Xuriguera Faixedas. L’abril de 2009 roda Persuasió. La cinta és escollida com a millor projecte d’Autors Novells en el Fons de Creació Audiovisual que convocava la desapareguda ARPAGI. El setembre de 2011 roda Fundido a negro, una història d’amor, música i zombies en una trama que navega entre el cinema de sèrie B i el drama romàntic. La cinta, que va ser seleccionada com a millor curt a la 24a edició del Festival de Cinema de Girona. Al novembre de 2013 roda una road movie basada en la improvisació dels actors titulada 400KM.

 

Quim Güell

Malgrat de Mar. Jove llicenciat en Audiovisuals i Multimèdia per la Universitat de Girona i postgraduat en Direcció de Fotografia per l’Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) al 2013. Des que va iniciar els estudis ha estat portant a terme tant projectes fotogràfics com audiovisuals. Primer i mentre cursava el Grau, fent de fotoperiodista junior a l’agència fotogràfica ICONNA SL, portant a terme reportatges tan a nivell fotogràfic com audiovisual. Paral·lelament comença a participar en diferents rodatges dins l’equip de fotografia fins a dia d’avui, on ha participat en videoclips (Lax2n2busto, The Pepper Pots, etc.), pel·lícules (El club de los buenos infieles i La lapidation de Sant Etiene), anuncis (Coca-Cola, Bloom, etc.) i diferents curtmetratges. Actualment continua col·laborant amb aquest tipus de projectes, a més de dirigir la fotografia de diferents curtmetratges (400KM, Nosotros Dos, Alex y Eric, El bosque, etc…), videoclips (The Pepper Pots, Scandal Band etc..) i documentals (Intimitats dels Germans Roca).

 

Edu Baztán

Girona. Music i artista de vocació, Eduard Baztán es va llicenciar en Publicitat i Relacions Públiques (UVIC) i Màster en Disseny i Estratègia de Packaging (ELISAVA). Inicià la carrera professional treballant en disseny gràfic a Morillas BD i U-BICA (Barcelona), i desprès tornà a Girona, ciutat natal, on s’establí com a freelance (BZ) i com a Director d’Art a Iglésies Associats, mentre exercia de professor de Disseny Gràfic a l’EGE. Al 2011 va decidir explorar l’altra vocació estudiant enginyeria d’àudio a MK3. Va exercir de professor d’àudio a l’EGE. Posteriorment va desplaçar-se a Londres on estudià mescla i masterització d’àudio a Garnish. Finalment s’estableix a San Francisco, on va estudiar Producció Avançada d’Àudio i Música per cinema, videojocs, i indústria discogràfica a Pyramind. Actualment és professor i assistent de producció a Pyramind, i Assistent d’Enginyer a Fantasy Studios. Treballa en projectes de so per projectes audiovisuals del realitzador Miquel Casals, i empresarials per a Microsoft, Game Audio Institute, etc.

 

David Pradas

Girona. Arquitecte tècnic. Es dedica professionalment al camp de la bioconstrucció. Dibuixant des de fa més de vint anys, s’ha format a l’Escola Municipal d’Art de Girona i ha participat com a il·lustrador en diversos projectes. Actualment està vinculat al moviment urban sketchers a les comarques gironines, que consisteix en trobades d’aficionats al dibuix que capten “in situ”, a cobert o a l’aire lliure, directament el que observen.

Claudi Puchades

Sant Pol de Mar. Després d’una llarga trajectòria professional com a crític d’art i comunicador cultural a Catalunya Ràdio (Babel, Cabaret Elèctric…) iCatFM i TVE, ha recuperat recentment la seva vocació per la creació plàstica.